På tur i virkeligheden: -en studerendes refleksioner over museumsgenstande - Nielsen, Mads Steiner (Stenomusen, 2012)
Mads Steiner Nielsen er historiestuderende med tilvalg i museologiske studier ved Aarhus Universitet. I denne forbindelse har han været i museumspraktik på Steno Museet. I det følgende deler Mads ud af sine erfaringer fra det første rigtige møde med den museale virkelighed.