Glæd dig Aarhus – til de nye væksthuse - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2011)
Der lægges an til en stjerne-attraktion, når dørene i begyndelsen af 2013 slås op til de renoverede væksthuse med det avancerede nybyggede tropehus.