Tegn dit eget solsystem - Jacobsen, Aase Roland; Kromann-Andersen, Mary-Ann (Stenomusen, 2011)
Mere end 200 børn deltog i museets tegnekonkurrence i sommeren 2011. Temaet i tegnekonkurrencen var solsystemet under opfordringen: Tegn dit eget solsystem. Hvad synes du, der mangler?