Forskning og folkeoplysning - Anonym (Stenomusen, 2011)
I anledning af Ole Rømer-Observatoriets 100 års jubilæum den 15. oktober 2011 udgiver Steno Museets Venner en bog, som for første gang giver en samlet fremstilling af observatoriets historie.