To nye medarbejdere i skoletjenesten - Flere forfattere (Stenomusen, 2011)
Inden for det sidste par måneder har skole tjenesten for en periode fået to nye medarbejdere: Martin Holst og Kamma Lauridsen. Her præsenterer de sig.