Global oplevelse! - Knudsen, Ole J. (Stenomusen, 2011)
Steno Museets planetarium har adskillige glober, som viser himlen, Jorden og nogle af planeterne i solsystemet. I begyndelsen af maj 2011 var nogle af globerne på en lille ud-af-huset oplevelse.