En bog om kropspolitik - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2011)
I forbindelse med den kommende udstilling om unges kropskultur har Steno Museet udgivet bogen Kend din kropspolitik. Ambitionen er at få unge til at reflektere over emnet.