Den medicinske urtehave blomstrer - Hansen, Anne Murmann (Stenomusen, 2017)
Steno Museets medicinske urtehave har fået en renæssance med nye skilte sidste år og nu en ny pjece om haven. Biolog og frivillig på museet Anne Murmann Hansen giver her et overblik over havens mangeårige historie.