Science Faraway, So Close - Buhl, Hans; Meyer, Mônica (Stenomusen, 2008)
Mônica Meyer fra Universidade Federal de Minas Gerais i Belo Horizonte, Brasilien, som har været postdoc-studerende på Steno Museet gennem det sidste år, er nu rejst tilbage til Brasilien. Her fortæller hun om en af undersøgelserne i sit projekt, som har været ﬁnansieret af det brasilianske ministerium for videnskab og teknologi, CNPq.