Et nyt Steno Museum - Lorenzen, Bent; Hansen, Niels Damgaard (Stenomusen, 2008)
Efter indstilling fra Det Naturvidenskabelige Fakultet har Aarhus Universitets bestyrelse besluttet at sammenlægge Steno Museet, Ole Rømer-Observatoriet og Væksthusene i Botanisk Have. Her redegør museets midlertidige ledelse for begrundelsen.