Nye opgaver til særudstillingen - Stald, Line (Stenomusen, 2007)
Tiderne har ændret sig. Der var en gang, hvor man troede, at læring bare var noget, der skulle fyldes på eleven, men den tid er for længst forbi. Det betyder også, at de opgaveark, som museet tidligere har tilbudt til skoleklasser, skal nytænkes. I første omgang har vi prøvet at udvikle skoleopgaver i forbindelse med særudstillingen ÆGLØSNINGER, og til det formål har vi taget udgangspunkt i rollespil.