ÆGLØSNINGER – en vellykket fødsel - Teglhus, Hanne; Jørgensen, Niels Bjerre (Stenomusen, 2007)
Fredag den 5. oktober var 100 gæster inviteret til åbningen af særudstillingen ÆGLØSNINGER At få børn med teknologien. Udstillingen, der skal opleves på strømpefødder, blev åbnet af prorektor Mette Bock.