Stjernemusik og Planetdans - Schreder, Elmo (Stenomusen, 2004)
Cand. polyt. Elmo Schreder giver her et kort indblik i det arbejde, der har været forbundet med produktionen af en ny planetarieforestilling Stjernemusik og Planetdans til Steno Museet og Orion planetariet.