350 år gammel lægeurtebog doneret til Steno Museet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2004)
En dansk lægebog for den gemene mand. Simon Paullis Flora Danica fra 1648 blev udgivet på befaling af kong Christian IV, som i 1645 pålagde det Medicinske Fakultet ved Københavns Universitet at udgive et herbarium. Værket skulle være en fortegnelse over danske urter, hvor ikke alene urternes historie, “kræfter og virkning”, var beskrevet, men også illustreret med de “sirligste” figurer. Den skulle være både en urtebog og en lægebog.