Matematik i Danmark 1500-1700 - Sørensen, Knud Erik (Stenomusen, 2004)
Matematikkens vilkår i Danmark mellem 1500 og 1700 belyses af adjunkt Malene Marie Bak i en ny bog, som Steno Museets Venner netop har udgivet.