Ulloriarsiooq – et planetarium til Grønland - Knudsen, Ole J. (Stenomusen, 2005)
Siden oktober 2005 har grønlandske børn haft glæde af en indendørs iglo: Grønlands første planetarium Ulloriarsiooq (det betyder Stjernekiggeren, og udtales ”uss-lo-ri-|ar-siuk”) er klar til brug. Det er et transportabelt StarLab planetarium ligesom det, danske lærere kan leje fra Tycho Brahe Planetarium. I det sidste års tid har det også været muligt fra Amtscentrene for Undervisning i Jylland, hvor der nu findes to StarLab-planetarier.