Den nysgerrige udstillingsgruppe - Buhl, Hans (Stenomusen, 2017)
Som nævnt i bl.a. Stenomusen 69 er vi på Steno Museet i gang med at forberede et par nye videnskabshistoriske udstillinger om menneskets nysgerrige udforskning af naturens kræfter og bestanddele – og hvad denne forskning har ført med sig.