Nyt velkomstområde - Kirkfeldt, Susanne (Stenomusen, 2017)
Det er 24 år siden Steno Museet åbnede, og i årene siden da er museets foyer, cafeområde og butik blevet flittigt brugt. Det har sat sine spor, og derfor arbejdes der i skrivende stund på en gennemgribende renovering og fornyelse af hele velkomstområdet. C.F. Møllers tegnestue har stået for design og byggeledelse.