Hvordan sundhed blev fælles - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2019)
Ved åbningen af den nye medicinhistoriske udstilling Gentests og tandbørster holdt museumsinspektør Morten Arnika Skydsgaard denne tale, hvor han motiverede udstillingen og dens aktualitet.