Rumtosset - Bonnema, Mette Maria (Stenomusen, 2019)
Siden november sidste år har der været weekendfortællinger på Steno Museet for at give publikum en særlig fortælling om et emne i udstillingerne. De første måneder var omdrejningspunktet Andreas Mogensens rumkapsel. Her fortæller formidler Mette Maria Bonnema om sine oplevelser med dette nye tiltag på museet.