En populær rumkapsel og en kendt astronaut - Dideriksen, Andreas Kjær (Stenomusen, 2019)
Steno Museet har udstillet Andreas Mogensens rumkapsel fra november sidste år til udgangen af april i år. Den har været et stort trækplaster i hele perioden. Den gav også anledning til endnu et besøg af den første dansker i rummet.