Om samarbejde i efterårsferien - Vesper, Cordula (Stenomusen, 2019)
Flere af de computerbaserede aktiviteter i efterårsferien var udviklet af Cordula Vesper, som er adjunkt i kognitionsvidenskab og kognitiv semiotik ved Aarhus Universitet. Her fortæller hun om sine samarbejdsstudier på Steno Museet.