Nyt fra samlingerne - Skydsgaard, Morten Arnika; Buhl, Hans (Stenomusen, 2020)
Samlingsarbejdet i 2019 har været både strategisk og konkret. Museumsinspektør Hans Buhl er udpeget som ny samlingsleder, der er formuleret en medicinhistorisk indsamlingspolitik, Århus Kommunehospital lukkede, og vores kælderetage er blevet ramt af et skadedyrsangreb.