Bohr og atommodellerne - Buhl, Hans (Stenomusen, 2020)
Niels Bohr spiller en hovedrolle i Steno Museets videnskabshistoriske udstilling Det nysgerrige menneske. Det skyldes, at hans nysgerrighed efter at forstå atomets opbygning gav os ny viden, som var med til at revolutionere det naturvidenskabelige verdensbillede.