Grafer og ligninger på lommeregneren - Buhl, Hans (Stenomusen, 2020)
Steno Museets videnskabshistoriske samling er i 2019 blevet beriget med syv avancerede lommeregnere, som belyser historien om, hvordan den teknologiske udvikling har påvirket matematikundervisningen i gymnasiet.