Hvorfor nu tale om curriculum? - Holmen, Anne; Kristjánsdóttir, Bergthóra; Lund, Karen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2010)
Curriculum er et begreb som man kun i begrænset omfang bruger på dansk for at beskrive uddannelser. [...]