»Lej, lej Neif, lu er det snut!« – om det pædagogiske arbejde i en udtale- klasse for asiater - Nielsen, Leif Fredensborg (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Overskriften er et godt eksempel på, hvor lidt udtalestøj der skal til, for at en ytring bliver ganske uforståelig for en almindelig dansker. Et enkelt fejlgreb i posen med...