En ting ad gangen - Ohrt, Pia Zinn (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Fokus på indhold, fokus på form Ikke alt sprog læres gennem træning af grammatiske mønstre. Ved siden af den indlæring, hvor...