Flersprogethed i limbo - Daryai-Hansen, Petra (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Sidste år tog jeg til Graz for at deltage i et møde i European Centre for Modern Languages / Centre Européen pour les Langues Vivantes (ecml). Centret blev grundlagt i 1995 af...