De nationale test – positiv eller negativ washback på undervisningen? - Stæhr, Lars Stenius (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Faglig evaluering i folkeskolen har først og fremmest til hensigt at afdække elevernes kundskaber...