Sprogtest, evalueringer og deres virkninger - Dahler-Larsen, Peter (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Evalueringer og test har alle de forviklinger og kontroverser ved sig, som man kan forvente,...