Åbne Sider - Skal grammatikken genopdages? - JUNGFALK SØRENSEN, MARIE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
En undersøgelse af tilgangen til grammatik i tyskundervisningen på stx