Fagundervisning på fremmedspråk (CLIL): en vei å gå for å styrke fremmedspråkkompetansen? - LINDEMANN, BEATE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Hva mener vi med fremmedspråklig fagundervisning (CLIL)?