Tysk med sagen i centrum – et interkulturelt projekt om storbyens forandring - VONSBÆK, MERETE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Denne artikel drejer sig om et projekt i tyskundervisningen på...