Læring på spil i engelskundervisningen – erfaringer fra et forskningsprojekt - Meyer, Bente (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2012)
I den igangværende digitalisering af læremidler til bl.a. sprogundervisning er der kommet øget fokus på [...]