REPT: Et værktøj til at uddanne verdensborgere - Daryai-Hansen, Petra (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2012)
Interkulturelle og flersprogede kompetencer bygger på viden, holdninger og færdigheder, der giver mulighed for at handle hensigtsmæssigt i situationer, hvor forskellige sprog [...]