TESS – Tidlig Engelsk Sprog Start på Brøndby Strand Skole - Tollan, Louise; Beckmann, Christie (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
TESS, som står for Tidlig Engelsk Sprog Start, blev indført på Søholtskolen i Brøndby i 2004, hvor én af [...]