Skolebogssamlingen på AU Library, Campus Emdrup (DPB) - Olesen, Isabel (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Den nuværende samling af læremidler tog sin begyndelse, da Dansk Skolemuseum blev grundlagt i 1887. Siden blev [...]