Sprogundervisning med iPads lige ved hånden - Meyer, Bente (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Tablets har i de seneste år fået megen opmærksomhed som et nyt læremiddel i skolen. Et voksende antal [...]