Mafia og terror i sprogundervisning - Bisgaard, Nina (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Denne artikel handler om, hvordan og hvorfor man kan og skal bruge såvel politiske som kulturelle autentiske tekster i sprogundervisningen.