Sprog og kultur i den nye folkeskolereform - Kristjansdottir, Bergthora (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Det kan næppe være forbigået ret mange, at en ny folkeskolereform er trådt i kraft her ved [...]