Sneak Peak – Cultural studies og en værdiorienteret tilgang til interkulturel læring - Raun Bøg, Thomas; Alexander Holm Thorsen, Emil; Krogsgaard Svarstad, Lone (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Resumé