Københavnerstudier i tosprogethed - for fremmedsprogspædagogik, INFODOK Informations- og dokumentationscenter (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2000)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.