Anmeldelse af Det nationale dilemma i sprog- og kulturpædagogikken. Et studie i forholdet mellem sprog og kultur - Jensen, Nina Hauge (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2004)
Anmeldelse: Karen Risager: Det nationale dilemma i sprog- og kulturpædagogikken. Et studie i forholdet mellem sprog og kultur, Akademisk forlag, 2003.