Fremmedsprogsundervisning på tekniske skoler: hvordan kan der arbejdes med det faglige ordforråd? - Due, Ann (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1998)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.