Et tidssvarende dannelsesideal: Andet/tredje fremmedsprog og fremtidens gymnasium - Vestergaard, Susanne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1999)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord