At diagnosticere sprogfærdighed: - et nationalt materiale i engelsk for 7. skoleår i den svenske grundskole - Erickson, Gudrun; Vedel, Peter Villads; Frederiksen, Karen-Margrete (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1998)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.