Danskundervisning i grænselandet: "Danskerne forærer deres dronning mere end tyskerne sin Bundespräsident" - Fredsted, Elin (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Artikel ved rubrikken ”Åbne Sider” i tidsskriftet.