Danmark på kryds og tværs: Samarbejdsprojekt mellem to indvandrerskoler - Parsons, Judith; Michelsen, Emma (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.