Telekommunikationsprojekt i fransk mellem gymnasieklasser - Kirkelund, Kirsten; Pedersen, Ulla (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.